Kuinka Käytät Staattista Ja Dynaamista Dll

Ajan mittaan näiden tiedostojen keräämistä voidaan kuitenkin kutsua roskiksi msvcp120.dll puuttuu win7:stä. Tämä junk gobbles kiintolevytilaa ja vetää tietokoneen suorituskykyä alas. Ohjelmisto tietää tarkalleen, mistä löytyy turhat tiedostot ja mitkä niistä ovat turvallisia poistaa. Käyttämällä vain muutamia napsautuksia käyttäjä voi poistaa kaikki nämä roskatiedostot järjestelmästään ja palauttaa erittäin nopean suorituskyvyn. Ne ovat viisi parasta Windowsin rekisterinpuhdistajaa. Suurimpaan osaan näistä ohjelmista sisältyy myös ylimääräisiä järjestelmän optimointityökaluja, jotka ovat hyödyllisiä.

  • Voimme tehdä sen käyttämällä Win + I -näppäinyhdistelmää niin, että se avautuu näytöllä sitten.
  • Käyttäjätietojen, sähköpostien, puhelimien jne.
  • Jos haluat tietää enemmän FixWinistä, jätän sinulle seuraavan videon, jossa tämän ohjelman toiminta selitetään sinulle.
  • Itse pikavalikko on hyödyllinen, koska sen avulla voit kiinnittää tärkeitä kansioita.

Käynnistä tietokone uudelleen nähdäksesi, auttaako tämä korjaamaan ongelman “Sovellusta ei voitu käynnistää oikein ” virhe. Levy on aina hyvä tarkistaa säännöllisesti virheiden varalta. Windows-työkalussa on sisäänrakennettu työkalu levyjen eheyden tarkistamiseksi. Se tutkii niitä ja korjaa monenlaisia ​​yleisiä virheitä. Voit suorittaa tämän työkalun komentoriviltä tai graafisen käyttöliittymän kautta. Suorita se komentoriviltä avaamalla komentokehote, kirjoita “komentokehote”, ja napsauta hiiren kakkospainikkeella “Komentokehote” tulos. Valitse “Suorita järjestelmänvalvojana” avattavasta valikosta.

Päivitä Windows

Toisin sanoen, sinulla on paljon valtaa mitä tapahtuu . En tarkoita poimimista ja valitsemista satojen salaisten rekisteriavainten kautta. Tarkoitan olla ahkera valinnoistasi ja ennakoivia toimenpiteitä suojaamaan itseäsi. Tietoja siis on ja lisää tulee kaiken aikaa. Enää puuttuu vain se tieto, toimiiko Sims 4 esimerkiksi juuri minun tietokoneella. Olen 99-prosenttisen varma, että minun koneellani toimisi, vaan en sittenkään lataa kymppiä vielä toistaiseksi.

Salasanan Poistaminen Käytöstä On Useita Tapoja, Kun Käynnistät Windowsin

2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools… 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys… Luokiteltujen muuttujien erot sukupuolten ja aineistojen välillä testattiin ?

Powertools Lite: Ilmainen Rekisterin Puhdistaja Ja Tietokoneen Immuuni

Windows tavallisesti kätkee tiedostojen laajennukset tunnetuille tiedostotyypeille, mikä tarkoittaa, että et halua nähdä laajennusta useimmille tiedostoille. Jos tiedostopääte ei ole tiedossa, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta “Ominaisuudet”. Yleiset-välilehdessä näkyy tiedostonimi ja laajennusliite. Nyt voit Googlea oppia lisää tiedostotyypeistä. Kaikki mitä HijackThis-lokeissa näkyy ei ole huonoja tavaroita, eikä sitä pitäisi poistaa.

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。